Når du bestiller et produkt hos Køletek ApS., så behandler vi dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den nye persondatalov. 

Vi opbevarer kun de oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre en handel og udføre vores arbejde. Det er ofte e-mail, konto oplysninger, adresse og navn. Så længe vi har brug for oplysningerne ifm. vores samarbejde, er oplysningerne fortroligt opbevaret hos Køletek. 

Når samarbejdet er slut, slettes alle ikke relevante oplysninger vedr. dig, men vi gemmer eventuelle oplysninger, som vi kan få brug for ved senere kommunikation eller reklamation.

Er du en samarbejdspartner/kunde, gemmer vi ligeledes oplysninger vedr. dit firma. Det kunne f.eks. være CVR-nr., oplysninger på den medarbejder vi kommunikerer med mm. Vi opbevarer disse oplysninger, så længe vi har et samarbejde med dig/dit firma. 

Nogle data gemmes til evt. fremtidig reklamation, manglende betaling mm. Disse oplysninger vil blive forsvarligt opbevaret elektronisk og/eller i mappe i aflåst arkivskab.