Vi køler Danmark lidt grønnere…

​Køletek Aps er et autoriseret kølefirma, der tænker miljøet så meget ind i løsninger og produkter som muligt. Vi er bevidste i vores valg af kølemidler. Vi sælger, leverer og monterer forskellige løsninger, hvor CO2 anvendes som kølemiddel. 

Vi tilbyder komplette løsninger, og ligeledes individuelle skræddersyede løsninger. Vi tilbyder salg, service og vedligeholdelse af aircondition, klimaanlæg og køle-/frostanlæg på hele Sjælland. 

Alle anlæg er gennemtestede kvalitetsprodukter med lang levetid. Vores veluddannede teknikere har mange års erfaring og teknisk ekspertise med at fejlsøge, reparere og vedligeholde mange typer anlæg indenfor klima, køl og frost. 

Så uanset om du har behov for en behagelig rumtemperatur i din butik, køling eller frost i dit supermarked, så skræddersyr vi en miljøvenlig løsning til dig. Vi sælger desuden også varmepumper til private.

Vi bestræber os på høj faglighed, fleksible arbejdstider, tilfredse kunder og vi går aldrig glip af nye spændende udfordringer.

Vi er altid klar til at vejlede dig og give et uforpligtende tilbud. Intet er for stort eller for småt.​


Historie​

​Køletek så første gang dagens lys 1. juli 2016, da Nigel startede firmaet op. Efter han havde arbejdet i forskellige firmaer som køleteknikker, tog han fat i sin drøm om, at have sit eget firma.

1 januar 2019 kom Jesper ind i firmaet efter nogle år som køleteknikker og de sidste par år som leder i en anden kølevirksomhed. 

1 juli 2019 købte Jesper sig ind i firmaet, og et dedikeret samarbejde startede.

Deres vision er en miljøbevidst, anerkendt og succesfuld virksomhed, som har kundernes ønsker i centrum. Det må man sige de har formået.​


Vision

Vores vision for kunden er, at hjælpe med netop den løsning som ønskes og vi udarbejder altid den mest optimale løsning i tæt samarbejde. Vi ønsker et samarbejde, hvor alle ønsker og muligheder bliver taget i betragtning.

Vores vision for firmaet er, at skabe en miljøbevidst arbejdsplads, som tænker bæredygtige løsninger ind i hverdagen og kundernes behov. 

Vi ønsker at bidrage til, at være en del af et større fællesskab, som arbejder hen i mod en mere miljøvenlig tilgang til køleteknik og som samtidig ikke går ned på kvalitet. 

Vi ønsker, at være med i udviklingen omkring miljørigtige produkter og løsninger.​​


Verdensmål

​Køleteks vision for både firmaet, nærmiljøet og set på verdensplan, matcher verdensmål nr. 12 fra FN.

Nr. 12.2 Inden 2030 skal der opnås en bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturressourcer.

Nr. 12.4 Inden 2020 skal der opnås en miljømæssig forsvarlig håndtering af kemikalier og affald i hele deres livscyklus, i overensstemmelse med de aftalte internationale rammebetingelser, og deres udledning i luft, vand og jord skal væsentligt reduceres for at mindske deres negative indvirkninger på menneskers sundhed og miljøet.

1

www.verdensmaalene.dk


Værdier

 • ​I Køletek er forståelse for kunden vores kendetegn.
 • Køletek er skabt for at have kundens behov og ønsker i centrum.
 • I Køletek betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere.
 • Vi har faglig stolthed i alt, hvad vi laver.
 • Køletek sætter stor ære i at være yderst professionelle i vores tilgang til arbejdet og kundens ønsker.
 • Vi mener det er yderst vigtigt at vælge så miljøorienteret som muligt. Derfor stræber vi efter minimal belastning af miljøet ved at vælge de bedste kvalitetsprodukter, anlæg og løsninger.
 • Køletek prioriterer faglig og personlig udvikling højt. Altid at have alle certifikater i orden, og søge efteruddannelse som understøtter vores professionelle teams stræben efter høj kvalitet og tilfredse kunder.
 • Vi respekterer og fremmer vores kollegaers styrke og forsøger at udvikle og støtte hinanden.
 • Vi er alle ligeværdige.
 • Hos Køletek møder du åbenhed, ærlighed og respekt. Vi er nærværende og anerkender hinandens forskelligheder. Vi er et stærkt team, der står sammen. Vi hædrer hinandens succeser - gerne med kage.​

Hvorfor handle med Køletek

 • ​Vi har stor erfaring inden for al køl, frost og klima.
 • Vi er miljøbevidste i vores valg af anlæg og kølemiddel.
 • Vi anvender kun kvalitetsprodukter.
 • Vi er løsningsorienteret og yderst professionelle.
 • Vi er konkurrencedygtige.
 • Vi vægter troværdighed, pålidelighed og høj service.
 • Vi følger alt til dørs og er stolte af vores arbejde.

Blandt vores samarbejdspartnere kan nævnes:

Torvehallerne, IMS VVS, JBM Byg, CPH, Tølløse Brugsforening, SSP Group, UNord, Riis Retail, Carlsberg, Raaschousnedkeri, Burger King.