Køletek kan tilpasse serverrum køling efter jeres behov. Vi kan levere stabile og energieffektive løsninger til teknisk køling, der imødekommer kravene fra både store og små teleanlæg, serverrum og laboratorier.

Server- eller computerrum kræver effektive og pålidelige klimaanlæg for, at beskytte it-udstyr mod risikoen for overophedning. Et dedikeret klimaanlæg til serverrum kan være langt mere overkommeligt, end du måske tror.

Køletek er et miljøbevidst firma og valget af den rigtig køleløsning skal kunne minimere energiforbrug og CO2-udledning, så du kan fungere som en miljømæssig ansvarlig virksomhed.

Køletek anbefaler, at montere Daikin Sky Air serier af køle løsninger, hvilken kan leveres i flere varianter og kapaciteter. De er ideelle til små datacentre og teknikrum.

Daikins udendørsenheder er kompakte og kan let installeres op ad en mur, på et tag eller en terrasse. Sky Air er en omkostningseffektiv løsning til nybyggeri og en ideel erstatning for ældre, mindre effektive systemer, da den anvender eksisterende rør og ledninger. Derved slipper du for besværet med, at lave nye huller i væggen.

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælp dig, med at sikre køling af jeres serverrum, reducere dine årlige driftsomkostninger og minimere dit firmas CO2-fodaftryk.