Se modeller og priser

​Hos Køletek monterer vi varmepumper luft til luft i husstande omkring Roskilde, Holbæk og København. Varmepumper vinder ind på markedet for opvarmning af de danske hjem rundt om i landet – og det er der en grund til. Det er både en miljørigtig og billig måde at opvarme boligen på, hvilket gør varmepumpen luft til luft til en aldeles attraktiv varmekilde.

Hos Køletek vejleder vi om priser, effekt og anvendelse, og monterer varmepumpen i dit hjem, så du er sikker på en professionel og holdbar installation af din nye, energibesparende varmepumpe.

Skån miljøet og pengepungen med en varmepumpe luft til luft

Denne varmepumpe model erstatter elvarme helt optimalt, idet den forsyner dit hjem med et godt indeklima, er billig i drift og tilmed gavnlig for miljøet i kraft af en markant reducering af CO2-udslippet.

Effekten af en varmepumpe luft til luft er stor, da den bruger 1 kWh el til at producere op til hele 4 kWh varme. Den tjener således hurtigt sig selv ind igen - i form af en væsentligt mindre elregning, der i mange tilfælde vil blive halveret. Denne varmepumpe egner sig til både sommerhuse og helårshuse.

Vejleder og monterer så du får den rette løsning

Køletek sørger for monteringen af din nye varmepumpe luft til luft, der oftest ikke er en særligt tidskrævende operation. Vi monterer en inde- og en udedel ved at bore hul i ydervæggen og trække kabler og rør (standard installation op til 5 meter) imellem de to dele.

Anlægget vil blive afprøvet og idriftsat af vores ISO9001-godkendte tekniker, som også giver dig en gennemgang af, hvordan du styrer din varmepumpe. Både montering og anvendelse er simple affærer, og der er dermed ikke langt fra bestilling til komplet installation af dit nye, effektive opvarmningssystem.

Kontakt Køletek for at få vejledning i dine muligheder for at investere i en luft til luft varmepumpe til din bolig på telefon 53 89 04 16 eller send en e-mail til kontor@koeletek.dk.